Τρόποι Πληρωμής

18.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Α) Πιστωτική κάρτα

Η καταχώρηση των στοιχείων και η χρέωση μία εκ των καρτών Visa, Mastercard, Maetro, American Express, Diners club, Discover  ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass γίνεται απευθείας στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών  της τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η ιστοσελίδα του Myral διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL το οποίο  διασφαλίζει το απόρρητο της επικοινωνίας. Το www.myral.gr  δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.  Για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που εισάγετε παραγγελία.


 

Όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η συναλλαγή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Alpha bank, η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό του www.myral.gr.

Στην διαδικασία αυτή το www.myral.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημα της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας,  η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 

 

Β) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλέξτε  “Κατάθεση  σε Τράπεζα” ως τρόπο πληρωμής.
Προχωρήστε στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον λογαριασμό της εταιρείας σε μία από τις παρακάτω Τράπεζες:
ALPHA BANK  ΙBAN:  GR23 0140 1150 1150 0232 0009 513

EΘΝΙΚΗ             IBAN:  GR73 0110 1390 0000 1392 0857 201

αναλαμβάνοντας τα σχετικά έξοδα και καταχωρώντας απαραιτήτως τα στοιχεία σας ως αιτιολογία για τον δικαιούχο.  Στη συνέχεια στείλτε μας το καταθετήριο μέσω fax στο +30 210 3628642 ή μέσω e-mail στο info@myral.gr. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από τo www.myral.grμετά την λήψη του εμβάσματος.

 

Γ) Δωρεάν Αντικαταβολή

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με αντικαταβολή (εξόφληση κατά την παράδοση).